FOLLEA haarwerken

Geheel nieuw in de collectie zijn de diverse Europese haarwerken/pruiken en haarstukken van het merk FOLLEA.

Het Haarhuys is officieel dealer

Het Haarhuys is vanaf heden ook FOLLEA dealer. FOLLEA haar ondergaat een zeer strenge keuring om deze titel te mogen dragen. Het merk biedt de mooiste haarwerken/pruiken en haarstukken ter wereld aan voor zowel vrouwen als kinderen.

Het is gemaakt van het meest exclusieve Europese haar wat er in de wereld te verkrijgen is. Er wordt uitsluitend hand-geselecteerd Europees haar gebruikt waardoor de kwaliteit van de haarwerken/pruiken en haarstukjes heel hoog is. De collectie bestaat uit verschillende modellen, kleuren en lengtes tot wel 58 centimeter. Ook worden alle haarwerken freestyle geknoopt, zodat het op verschillende manieren te stijlen en te dragen valt. Met het type Gripper kunt u zelfs sporten en zwemmen! Dit komt omdat de binnenkant is voorzien van medisch gekeurde siliconen/antislip. Hierdoor kan de hoofdhuid ook maximaal blijven ademen, wat een comfortabel en fijn gevoel geeft.

FOLLEA biedt ook haarwerken aan in een kleinere maat speciaal voor kinderen. Deze mooie haarwerken geven het kind de vrijheid om lekker mee te spelen en gewoon kind te kunnen zijn.

De reden om op zoek te gaan naar een oplossing is voor iedereen verschillend. Dit kan zijn omdat u een chemotherapie moet ondergaan, vanwege een haarziekte zoals Alopecia, of u heeft last van dunner wordend haar. FOLLEA haarwerken beschikt over een ruim aanbod en heeft daardoor voor elk probleem een mooie haaroplossing.

FOLLEA haarwerken is bij Het Haarhuys een unieke creatie en wordt op uw wensen afgestemd.

FOLLEA brochure

Wilt u de brochure van deze prachtige haarwerken ontvangen of wilt u persoonlijk advies? Gebruik hiervoor dan s.v.p. het contactformulier.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Zomeractie

Gratis mutsje

Gaat u op vakantie en wilt u voorkomen dat uw hoofhuid verbrandt?

In de maanden juli en augustus 2024 krijgt u bij aanschaf van een haarwerk/pruik een comfortabel mutsje cadeau t.w.v. €49,95.

Zolang de voorraad strekt!