Hoofdhuidproblemen

Het is belangrijk om problemen aan de hoofdhuid te behandelen ter voorkoming van onnodig haaruitval. Mediceuticals is vooraanstaand in het aanbieden van FDA goedgekeurde hoofdhuid– en haarbehandelingen.

Veel voorkomende hoofdhuidproblemen

Bij roos is er sprake van een overmatige productie van huidcellen. Miljoenen mensen hebben deze chronische aandoening. De onmiskenbare symptomen van roos zijn witte, vette-uitziende schilfers van dode huid die de haren en schouders bedekken, en een jeukende schilferige hoofdhuid.
Psoriasis is een langdurige huid- en hoofdhuid ziekte. Psoriasis ontstaat wanneer huidcellen zich snel vermenigvuldigen onder het oppervlak van de huid en zich ophopen op het oppervlak voordat ze de kans krijgen om te volgroeien. Meestal duurt huidcelvernieuwing ongeveer een maand , maar met psoriasis vindt het slechts in een paar dagen plaats.Psoriasis zorgt voor een dikke rode ontstoken huid, bedekt met zilverachtige schubben, die meestal jeuken en pijnlijk aanvoelen. Psoriasis wordt verondersteld te worden veroorzaakt door voornamelijk een immuunstoornis, genetische afwijkingen, infectie, stress of medicatie. Psoriasis lijkt vaker voor te komen bij vrouwen dan bij mannen.
Voortdurende ontstekingsreactie van de huid, met als gevolg roodheid, zwelling, en/of blaasjes.
Vette hoofdhuid is het gevolg van overactieve talgklieren. Uw haar ziet er vettig uit en zo voelt het ook. Terwijl u het voor u gevoel toch echt voldoende wast. Maar misschien is uw was ritme niet optimaal of gebruikt u juist producten die het stimuleren.
Voelt uw hoofdhuid strak aan. Heeft u een trekkerig gevoel? Vallen er droge schilfers uit uw haar? Dan is er sprake van een droge hoofdhuid. Het Haarhuys helpt u hier graag vanaf. De huid- en dus ook de hoofdhuid – is de barometer van wat er zich afspeelt in het lichaam. Verkeerde voeding, stress ,vervuiling en medicatie kunnen stoornissen veroorzaken.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid

Vanuit deze kerngedachte ontwikkelden wetenschappers en haarverzorging professionals haarverzorgingsproducten voor ieder haartype en voor specifieke haar- en hoofdhuidproblemen zoals: haaruitval door chemotherapie, haaruitval bij vrouwen door (tijdelijke) hormonale stoornissen zoals o.a. menopauze/ zwangerschap, Alopecia Areata, Alopecia Androgentica, eczeem, schilfers, jeuk, vette en droge huid, psoriasis.
Als u een chemokuur moet ondergaan zorgen de Mediceuticals producten ervoor dat de hoofdhuid in goede conditie blijft , ook na het beëindigen van de chemokuur en ook als het haar weer gaat groeien. Tevens zorgen de producten er ook voor dat het “nieuwe ”haar sterk en gezond wordt.Om u een goed en passend advies te kunnen geven over de verschillende producten verrichten wij haar- en hoofdhuidonderzoek met een mediscoop.