Haarverlies

Een mooie coupe die je zekerheid en vertrouwen geeft is geen vanzelfsprekendheid. Verschillende soorten haar- en hoofd huidproblemen hebben veel impact op iemands leven en kunnen het tegenovergestelde tot gevolg hebben: weinig zelfvertrouwen, schaamte en gevaar om in een isolement te raken. Dit hoeft niet!

Onze visie en passie is:

Met een mooie coupe geven wij u meer zelfvertrouwen.

Heeft u last van plotseling of extreem haarverlies?

Iedereen verliest normaal gesproken zo’n 60 tot 100 haren per dag. Maar liefst 3 miljoen Nederlanders heeft te maken met een andere (extreme) vorm van haaruitval.

Heeft u last van een dunner wordend haar? Is uw hoofdhuid steeds beter zichtbaar? Of heeft u misschien wel ronde of ovale kalen plekken op het hoofd?

Dit komt bij zowel mannen als vrouwen voor. Wist u bijvoorbeeld dat circa 27% van de vrouwen ooit te maken krijgt met vorm van haarverlies?

Haaruitval is dus een veel voorkomend probleem. Maar dat maakt het helaas niet minder vervelend. De meeste mensen worden er onzeker van. Het Haarhuys geeft u graag uw zelfvertrouwen terug. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van een oplossing bij haarverlies.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Zomeractie

Gratis mutsje

Gaat u op vakantie en wilt u voorkomen dat uw hoofhuid verbrandt?

In de maanden juli en augustus 2024 krijgt u bij aanschaf van een haarwerk/pruik een comfortabel mutsje cadeau t.w.v. €49,95.

Zolang de voorraad strekt!