Haarwerken & haarstukken

Een persoonlijke en vriendelijke benadering staat bij het Haarhuys centraal. Uw wensen en alle mogelijkheden worden in een gemoedelijke en discrete omgeving met u besproken.

Mooi haar voor iedereen

Haarwerken & haarstukken zijn bedoeld voor iedereen die te maken heeft met tijdelijke kaalheid dan wel blijvende kaalheid. Dat kan met een volledig haarwerk/ pruik, maar ook met een haarstuk(je) dat samen met het bestaande haar één geheel vormt.

Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met het moeten ondergaan van een chemotherapie, een vorm van Alopecia of andere haar en hoofdhuidproblemen.

De eerste stap

De stap naar een haarwerkspecialist is voor veel mensen erg lastig. Het Haarhuys begrijpt dit volledig en heeft begrip voor de emoties die eventueel kunnen opspelen voor, tijdens en na het aanmeten van een haarwerk of pruik.

Uw wensen en alle mogelijkheden worden in een gemoedelijke en discrete omgeving met u besproken. De salon staat gedurende uw komst geheel en alleen voor u te ter beschikking. Op deze manier krijgt u persoonlijke aandacht en komen we samen tot een goede keuze.

Niemand hoeft te zien dat u een haarwerk of haarstuk draagt

Er is een ruime keuze uit vele modellen, soorten, kleuren en in verschillende prijsklasse. Een goed passend haarwerk is niet van echt te onderscheiden en te stijlen naar uw eigen vertrouwde kapsel.

Afhankelijk van de mate haaruitval door de chemotherapie/ Alopecia kunt u kiezen voor een gedeeltelijk of geheel haarwerk/pruik. Ook bieden wij u een ruim assortiment met mooie mutsjes, tops en andere hoofdbedekkingen.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Vergoeding haarwerk of haarstuk door uw verzekering

Kiest u voor een haarwerk vanwege chemotherapie/Alopecia? Dan heeft u recht op een vergoeding vanuit uw basisverzekering.

Wanneer u aanvullend verzekerd bent kan deze vergoeding oplopen. Uw behandelend arts dient een medische verklaring af te geven waarin aan gegeven wordt dat een haarwerk nodig is voor de haaruitval vanwege chemotherapie/Alopecia. De noodzakelijke administratieve handelingen worden door ons verzorgd.