Werkwijze

De keuze en eventuele aanschaf van een haarwerk kent meestal drie contact momenten.

Onze visie en passie is:

Met een mooie coupe geven wij u meer zelfvertrouwen.

Het intakegesprek

Na het eerste contact vindt desgewenst binnen 5 werkdagen een gratis intakegesprek plaats.Uw wensen en verwachtingen worden besproken en de voor- en nadelen van de verschillende haarwerken/pruiken komen aan bod.

Alle aspecten worden zullen worden besproken, wordt het echt haar of synthetisch haar, maatwerk of confectie, en welke bevestigingsmethode gaan we selecteren. Ook de kosten komen aan de orde, evenals de mogelijkheden tot vergoeding door de zorgverzekeraar. Uiteindelijk wordt er een gezamenlijke keuze gemaakt op het gebied van stijl, type, model, kleur en montuur. Afhankelijk van uw persoonlijke keuze bestellen wij meerdere haarwerken. De levertijd is over het algemeen 2 werkdagen. Wilt u echter volledig maatwerk, dan dient u rekening te houden met circa 12 weken levertijd. Desgewenst kan er globaal een prijsopgaaf worden verstrekt.

U kunt bij ons kiezen uit een uitgebreide collectie haarwerken en pruiken van 100% Europees haar haar of synthetisch haar of een mix van beide, met een permanente of semi permanente bevestiging. Zowel bij maatwerk als confectie haarwerken garanderen we u perfecte kwaliteit.
Elk haarwerk is bij ons een unieke creatie en wordt op uw wensen afgestemd.

Passen en uitkiezen

Tijdens het tweede contact zijn alle door u gekozen haarwerken of haarstukken aanwezig en kunt u deze passen om uiteindelijk uw keuze te maken.

Familie en vrienden zijn uiteraard van harte welkom bij u bezoek. Zij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze, zij kennen u als geen ander en weten wat bij u past. Het haarwerk wordt van de juiste coupe voorzien. U krijgt uitgebreid instructie en voorlichting over het dragen, op- en afzetten, al of niet bevestigen en onderhoud van uw haarwerk. Tenslotte wordt de definitieve nota opgesteld.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Nazorg

Het is van belang dat u zich prettig blijft voelen met uw uiterlijk. Tijdens de nazorg wordt zorgvuldig stilgestaan bij uw ervaringen en kunnen diverse vragen aan bod komen.

Het Haarhuys biedt u de service aan om uw haarwerk of pruik te laten wassen en stomen. Of als er een reparatie nodig is, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Het Haarhuys voor al uw haarwerken