Haarwerken voor transgenders

Hulp nodig bij het uitzoeken van een geschikt haarwerk tijdens uw transitie? Het Haarhuys biedt graag hulp, waarbij we samen op zoek gaan naar een mooi haarwerk in deze veelzijdige periode van uw leven.

Passend haarwerk

In deze zoektocht maken we graag een passend haarwerk op maat, zodat u uzelf mooi, zelfverzekerd en bovenal volledig kan voelen.
Inmiddels is Het Haarhuys bekend in diverse fases van een transitieperiode, waarin we samen met u bij elk stadium een oplossing kunnen vinden. Wilt u een haarwerk om thuis te kunnen dragen of om juist mee naar buiten te treden? Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u graag in uw zoektocht naar zowel een confectiehaarwerk of een maathaarwerk en geven u daarbij een passend en eerlijk advies.

Privésetting

Nog niet klaar om uw transitie naar buiten te brengen? Om te wachten met deze stap, maar toch in alle rust een passend haarwerk te willen uitzoeken, dan bent u bij Het Haarhuys bij het juiste adres.
Wij kunnen u helpen in de salon met een fijne privésetting in een rustige en landelijke omgeving. De salon staat gedurende uw komst geheel en alleen voor u ter beschikking. Neem gerust verschillende outfits, make-up en/of accessoires mee. Het is erg belangrijk dat we tot een juiste oplossing kunnen komen en u een goede beslissing kunt nemen. Het Haarhuys staat bovendien aangeschreven bij alle zorgverzekeraars.

Het verhaal van Lynn

Transgender-vriendelijk, dat is waar Danielle voor staat.

Als transgender zoek ik al dertig jaar naar de juiste haartjes. Ik ben bij verscheidenen haarwerksalons geweest en heb ook een lange zoektocht gehad op internet. Uiteindelijk ben ik bij Danielle terecht gekomen en bij haar heb ik eindelijk mijn mooie haartjes gekregen.
Eerst een intakegesprek met een lekker bakje koffie en wat lekkers erbij, waarbij zij heel goed naar mijn wensen luisterde.

Model en haarkleur werden uitgezocht en mijn hoofdmaat werd opgemeten. Danielle ging een mooie bestelling maken en vervolgens werd er een afspraak gemaakt om deze haarwerken te passen. Er waren diverse haarwerken aanwezig die ik allemaal in alle rust mocht passen. Tijdens het passen werd goed de tijd genomen en alles werd ook duidelijk uitgelegd. Niet even opzetten, betalen en prettige dag verder.

Meestal sta je dan buiten en denk je, was dit het dan? Nee, zij neemt de tijd voor je en zwevend verlaat je haar bijzonder prettige haarsalon. En wordt er vervolgens ook nog een vervolgafspraak gemaakt over 3 weken.

Mensen die mij een lange tijd niet hadden gezien en mij zagen met mijn nieuwe haartjes waren erg lovend. Vooral de aansluiting aan de voorkant vonden ze dit keer heel erg mooi. De reacties van familie en vrienden waren ook erg positief, waardoor ik me steeds zelfverzekerder voel. Het was een lange weg, maar de moeite waard.

Bedankt Danielle!

Lynn

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?