Vergoeding

Kies u voor een haarwerk vanwege chemotherapie/Alopecia? Dan heeft u recht op een vergoeding vanuit uw basis verzekering.

Vergoeding haarwerk door uw verzekering

De prijs van en haarwerk kan sterk variëren, afhankelijk van uw wensen, de uitvoering, materiaal, stylingwijze en levensduur.
Gelukkig zit er een vergoeding in de basisverzekering en is deze dus bij medische indicatie voor iedereen van toepassing, mits uw haarwerk afneemt van een gecertificeerde aanbieder, zoals Het Haarhuys. De vergoeding die u uit de basisverzekering krijgt is €457,50 per 12 maanden. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering kan uw vergoeding oplopen. U heeft hiertoe een verwijsbief nodig . Dit formulier kunt u aanvragen bij uw huisarts of specialist. De noodzakelijke administratieve handelingen met de zorgverzekeraar worden door ons verzorgd.Het Haarhuys garandeert dat de verkoopproducten vrij zijn van fabrieks-en materiaalfouten, voor een periode van 6 maanden. Voor meer specifieke informatie over garantie verwijzen wij u naar onze garantie bepalingen, verkrijgbaar in onze salon.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?