Haarstyling

U wilt eens wat anders met uw haar, of u wilt weer model aanbrengen in uw bestaande coupe. Hoe dan ook als u naar de kapper gaat verwacht u passend advies en een prachtig resultaat.

Kleurenanalyse

Bij kapsalon Het Haarhuys wordt er daarom met behulp van een kleurenanalyse naar uw stijl en uitstraling gekeken.

De kleur van uw huid en uw ogen zijn belangrijk voor het bepalen van het kleuradvies voor uw haar. Coupe en kleur wordt dus altijd op uw gezichtsvorm en huidskleur afgestemd. Maar uw eigen wensen zijn natuurlijk minstens zo belangrijk!

Trendy of klassiek

Of u gaat voor een kapsel dat past bij de laatste trend, of voor een klassieke coupe, u wordt graag geholpen.
Het doel van Het Haarhuys is dat u met een tevreden gevoel en een prachtig resultaat de kapsalon verlaat.Klanten die regelmatig een bezoek aan de kapsalon brengen, ontvangen een klantenkaart met voordeel.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Official dealer en hair - scalp Specialist

Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid

Vanuit deze kerngedachte ontwikkelden wetenschappers en haarverzorging professionals haarverzorgingsproducten voor ieder haartype en voor specifieke haar -en hoofdhuidproblemen zoals: haaruitval door chemotherapie, haaruitval bij vrouwen door (tijdelijke) hormonale stoornissen zoals o.a. menopauze /zwangerschap, Alopecia Areata, Alopecia Androgentica, eczeem, schilfers, jeuk, vette en droge huid, psoriasis.

Als u een chemokuur moet ondergaan zorgen de Mediceuticals producten ervoor dat de hoofdhuid in goede conditie blijft, ook na het beëindigen van de chemokuur en ook als het haar weer gaat groeien. Tevens zorgen de producten er ook voor dat het “nieuwe“ haar sterk en gezond wordt.