Onzichtbare oplossing

Onze oplossingen sluiten nauw aan bij de behoeftes die wij zien. Wij staan garant voor een mooi en natuurlijk resultaat zodat u weer vol zelfvertrouwen in de spiegel kunt kijken.

1. Montuur

Het montuur is de basis van een haarwerk: deze kan op verschillende manieren zijn opgebouwd. Er is keuze tussen een machinaal vervaardigd haarwerk, handgeknoopt of een combinatie van beide.

Er bestaan standaard zeer veel goede monturen die in de meeste gevallen een perfecte pasvorm hebben.

Een goed montuur bestaat voor een deel uit een vliesdun folie die de kleur van de hoofdhuid doorlaat en dus het montuur onzichtbaar maakt. De afwerking kan op verschillende manieren gebeuren en is sterk prijs bepalend.

2. Haarsoorten

De huidige haarsoorten zijn opgebouwd uit echt haar, synthetisch haar of een combinatie van beide.

Dankzij de structuur, de dikte, en de mogelijkheden om structuur en kleur te wijzigen is Europees haar het beste te verwerken in een haarsoort. Het is echter zeer schaars en daardoor veel duurder dan haarsoorten, zoals Europees en Aziatisch haar.Synthetisch haar is er in zeer veel soorten met elk zijn specifieke eigenschappen. Een haarwerk van synthetisch haar is niet van echt te onderscheiden en laat zich eenvoudig door u zelf in model brengen, is kleur- en vochtbestendig en verkrijgbaar in bijna iedere lengte, dikte en kleur.De keuze welke u gaat maken (echt haar of synthetisch) is afhankelijk van uw dagelijkse activiteiten (bijv. zwemmen -werk-sport) en de wensen die u aan een haarwerk stelt.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

3. Constructie

Bijna alle voorkomende maten, modellen en kleuren bestaan in een zogenaamde standaardcollectie. Voor veel mensen die een haarwerk dragen, sluit de aangeboden confectiereeks heel goed aan bij de wens.

Soms is het nodig om een maat haarwerk te maken, indien de standaard confectie haarwerken niet voldoen aan uw eisen.
Een maat haarwerk kan gemaakt worden van echt haar, cyber haar of synthetisch en zijn altijd handgeknoopt. En wordt helemaal aangepast aan uw wensen.

Wij zorgen ervoor dat het op uw eigen haar lijkt/of in uw eigen haar haar verwerkt kan worden.

Allereerst meten wij u hoofd op en wordt er een mal gemaakt van uw hoofd, deze mal zorgt ervoor dat het haar werk welke gemaakt gaat worden perfect aansluit op uw hoofd, dit zorgt voor meer draag comfort.

Maatwerk

Bij maatwerk kunt u een keuze maken uit:

Wij adviseren u graag bij het maken van een goede keuze.

Doordat de maat haarwerken met de hand worden geknoopt is de levertijd van een maat haarwerk ongeveer 12 weken.

Kiest u voor synthetisch of echt haar?

Voor- en nadelen van synthetisch haar

Voor- en nadelen van echt haar

4. Bevestigingsmethoden

Voor de bevestiging van een haarwerk bestaan verschillende technieken en methoden, zoals clips, medicinale lijm of tape.

Wat het beste bij u past is afhankelijk van de nog aanwezige natuurlijke haren. Het belangrijkste is dat uw haarwerk een goede pasvorm heeft. Dan kunt erop vertrouwen dat uw haarwerk onder alle ‘normale’ omstandigheden correct blijft zitten en goed aanvoelt.

Overweging bij de aanschaf van een haarstuk

Het verliezen van uw haar kan u erg onzeker maken. Vooral als uw haar zo dun wordt, dat uw hoofdhuid beter te zien is.

Gelukkig kan er in veel gevallen een haarstukje worden aangemeten waardoor een haarwerk (volledige pruik) nog niet nodig is. Ook kan het zijn dat u zelf heel fijn en futloos haar heeft waardoor u het haar moeilijk in model krijgt. Een klein haarstukje kan dan een waardevolle aanvulling zijn. Een aanvulling waarbij het haarstukje niet van uw echte haar te onderscheiden is.

Een passend haarstukje is een waardevolle aanvulling op uw totale uitstraling en geeft uw zelfvertrouwen een boost. Uw hoofdhuid en eventuele kale plekken krijgt niemand meer te zien. Net als bij de haarwerken zijn er verschillende mogelijkheden met betrekking tot montuur, haarsoorten, constructie- en bevestigingsmethoden.